fbpx

Adderin lokakuu

12.10.2022 | Ajan­kohtaista

Pelaa rajattomasti padelia kuukausikortilla!
Kuukausikortti on henkilökohtainen ja se on käytettävissä irtovuoroille. Määräaikaisen kuukausikortin saa yhdeksi tai kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan.
Voit ostaa kortin verkkokaupastamme joko 59e tai 89e kuukausihintaan riippuen kortin voimassaolon pituudesta. Opiskelijoille tarjoamme 20% alennuksen kuuden kuukauden kortista! 🥳
Kortti on käytössä seuraavina ajankohtina irtovuoroille: Arkisin 6-15 ja 21-24 Lauantaisin 15-24 Sunnuntaisin 6-14
Tutustu kuukausikortin käytäntöihin ja osta omasi täältä 🤩
Tervetuloa ratkomaan Jyväskylän yritysten välistä padelherruutta!
Yrityksille suunnattu Evli Business Padel alkaa pyörimään jälleen lokakuussa. Pelit pelataan tiistai tai keskiviikko aamuisin klo 8:00 alkaen. Jokaiselle joukkueelle tulee 7 alkusarjan ottelua sekä lopputurnauspelit. Lohkovaihe on pelattu maaliskuun loppuun mennessä.
Kauden huipentaa finaali- ja illanviettotapahtuma JBP Finals, joka kokoaa joukkueet viettämään Evli Investment Solutions Oy:n isännöimää iltaa ja taistelemaan Jyväskylän padelherruudesta! Joukkue: Yrityksen joukkue koostuu 2-4 etukäteen nimetystä pelaajasta
Sarjat: Kilpa Harraste
Hinta: Osallistumismaksu on 449e (alv0%) /yritys. Osallistumismaksu sisältää: Aamupala ja sauna aina pelien jälkeen 7 alkusarjan ottelua Tekniset pelipaidat Pelipallot jokaiseen peliin Lopputurnauksen illanviettoineen Palkinnot: 2hlö matka Espanjaan peli- ja treenileirille Viikonloppu Järvisydämessä 300e padel-lahjakortteja ja paljon muuta! Ilmoittaudu mukaan: https://padeladder.fi/evli-business-padel/
Syksyn alkeiskurssilla vielä tilaa!
Haluatko oppia padelin perusteet? Kerran kuussa alkaa alkeiskurssi ja 12.10 alkavalla on vielä tilaa. Alkeiskurssi kestää neljä viikkoa ja hintaan sisältyy lainamailat ja pallot. Kurssille mahtuu max 4 henkilöä.
Kurssin hinta 100€
sis.4h opetusta, lainamaila, pallot aina keskiviikkoisin klo 20-21, kurssi kestää 4vkoa.
Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@padeladder.fi
Opiskelijoiden oma padelliiga!
Tervetuloa nauttimaan padelista rennosti kisaillen opiskelijoiden kesken. Opiskelijoiden padelliiga on suunnattu vain opiskelijoille, joilla on voimassa oleva opiskelijakortti. Jokaiselle lohkolle luodaan omat whatsapp-ryhmät, joissa on helppo sopia pelit vastustajan kanssa.
Jokaisella parilla on kuukausi aikaa pelata meineillään olevan kierroksen pelit. Pelejä tulee kuukaudessa 4kpl/pari. Osallistuminen opiskelijoiden padelliigaan on ilmaista, maksat vain kenttävuokrista.
Muistathan hyödyntää Padel Adderin opiskelija-alennuksia: Kenttävuokra arkisin klo 6-15 ja 21-24: 20e/h
Mailavuokra aina 2e
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan padelliigaan täältä: https://www.padelution.com/leagues/jkl-opiskelijaliiga
Katso pelejäsi jälkikäteen!
Padel Adder Keljon kentillä on striimaus mahdollisuus! Tämä tarkoittaa siis sitä, että pystyt tallentamaan pelisi ja katsomaan niitä jälkikäteen MATCHI.tv:stä.

Palvelu on ilmainen ja saat tallennuksen päälle kännykän kameralla lukemalla kentän vieressä olevan QR-koodin. Palvelun avulla voit: Jakaa pelisi livenä vaikka heti ystävillesi tai katsoa sen myöhemmin tallenteena. Voit tilata valmentajalta analyysin pelistäsi ja saada palautteen. Ilmaisversiossa voit jakaa julkisesti pelisi ja katsoa sen jälkeenpäin 2 viikon ajan. Premium versiossa katselet tallenteet ilman mainoksia ja pystyt luomaan striimin yksityisenä. Tallenteet säilyvät myös yli 2 viikkoa. Hauskoja hetkiä tallenteiden parissa!