fbpx

Padel Adder Jyväskylä talvikausi 2022

28.7.2021 | Ajan­kohtaista

Mahtavat kelit ovat suosineet koko kesän ja padelia on pystynyt pelaamaan niin sisä- kuin ulkokentillä. Uusia harrastajia on löytänyt lajin pariin sankoin joukoin ja onkin ollut mahtavaa seurata harrastajamäärän kasvua. Kesällä Jyväskylän alueella on ollut käytössä 11 ulkopadelkenttää ja 12 sisäpadelkenttää.

Talvikausi alkaa Padel Adderissa 15.8.2021 ja vakiovuorot ovat nyt saatavilla. Sisäkenttien määrä kasvaa tulevaisuudessa mutta tuleva talvi on jälleen kriittinen vapaiden vuorojen saatavuuden suhteen. Viime talvena oli lähes mahdotonta saada vuoroa varattua samalle viikolle.

Vakiovuoron varaaminen on hyvä keino varmistaa omat pelivuorosi. Vakiovuoro on myös irtotuntia edullisempi vaihtoehto. Saat samat edut kuin irtotuntien varaamisessa sekä pääset pelaamaan haluamanasi primetime aikana. Padel Paviljongissa voit pelata klo 6-24 välisenä aikana. Vastaanoton ollessa kiinni, pääset sisään ovikoodilla, jonka saat varatessasi vuoron Playtomic-applikaatiolla, automaatio sytyttää kentällesi valot 10 min ennen vuoron alkua ja sammuttaa ne 10 min vuoron päättymisen jälkeen. Vuokramailat saat käyttöösi hallilta ja maksu hoituu kätevästi joko applikaatiossa tai paikan päällä mobilepayllä. Välipala- ja kahviautomaatista saat virvokkeet sekä gripit/pallot.

Mikäli haluat liittyä Padel Adder Clubiin onnistuu se tästä linkistä. Jyväskylän ainoa padelklubi tarjoaa huimat edut.
-10% alennus kaikista vuoroista, pallotykin veloitukseton käyttö, ajanvaraus 28 päivää etukäteen, tekninen pelipaita, klubitapahtumat, vaihtuvia klubialennuksia sekä yhteistyökumppanien edut. Liity ja saat lisäksi yhden tunnin peliaikaa. Vuosimaksu vain 50€.

Valmennuskalenteri rakentuu viikon 31 aikana ja tulemmekin tarjoamaan monipuolisesti valmennusta eri taitotasoille. Jyväskylä Padel Akatemia tulee tarjoamaan juniorivalmennukset kattavasti koko talvikauden. Valmentajina jatkavat tutut, Janne, Nysä, Nacho ja Mikko.

Elokuussa jatkuvat tutut Kunkku sekä Ladies Night. Padel JKL järjestämän turnauksen johdosta Kunkku pelataan poikkeuksellisesti 13.8 ja Ladies Night on luvassa 20.8. Ilmoittautuminen on jo auki Playtomicissa. Tervetuloa mukaan.

Syyskuussa starttaa Jyväskylä Padel-liiga jossa pelataan kahta eri sarjaa. Liiga kestää koko talvikauden ja palkintopöytä tulee olemaan komea. Voittajat matkustavat keväällä Espanjaan treeni- ja pelileirille. Liiga pelataan lohkoissa, ja näissä peleissä pääset pelaamaan tasaväkisiä pelejä. Lohkot elävät koko ajan ja vastustajat vaihtuvat jatkuvasti. Näin massiivista liigaa ei Jyväskylässä ole vielä pelattu.

Yrityksille tarkoitettu Jyväskylä Businesspadel alkaa lokakuussa. Viime talvena yli 30 yritystä väänsi Jyväskylän mestaruudesta ja loppuhuipennuksena näimmekin erittäin tiukat finaalit. Businesspadel onkin mainio verkostoitumistapahtuma hauskan lajin parissa.

Mukavia pelihetkiä

-Adder