fbpx

Padel Adder Paviljonki on nyt avoinna.

6.5.2021 | Ajan­kohtaista

Keskiviikkona 5.5.2021 valmistui viimeinen kenttä ja nyt kaikki 5 kenttää ovat valmiit. Olemme pohtineet tarkkaan mitä Jyväskylän Padel on kaivannut. Kaikki lähtee pelikokemuksesta. Kentät ovat Mejorsetin valmistamat laadukkaat panoraamakentät. Alustaksi valitsimme Mondon XN maton joka on erittäin miellyttävä pelata. Kyseinen pelialusta löytyy tällä hetkellä Suomesta ainoastaan Hartwall Areenalta sekä meiltä. Valotehoa on jokaisella kentällä 1600w ja jokainen led antaa tasaisen 100 asteen keilan. Isommat pehmustetut oviaukot mahdollistavat myös pallojen ulkoa haun. Tilaa pelata löytyy jokaisen kentän reunalta eikä kenttiä ole sumputettu yhteen. Kenttien 2 ja 4 reunoilta pallojen hakeminen onnistuu kokeneimmiltakin konkareilta.

Padel Adder haluaa tuoda Jyväskylään uudenlaisen tavan harrastaa padelia. Huippulaadukkaiden kenttien lisäksi meiltä löytyy klubi, jossa on mahdollisuus seurata pelejä tai katsoa World Padel Tourin kilpailuja isolta ruudulta pehmeiden sohvien pohjalta.

Edellämainittujen lisäksi pelaajia palvelee Pro Shop, josta löytyy vain parhaista parhaimmat mailat sekä tarvikkeet. Valikoimaamme kuuluu mm. Nox, Bullpadel, Adidas, Head ja Starvie. Meillä pääset myös testaamaan haluamaasi mailaa ennen ostopäätöksen tekemistä.

Tervetuloa viihtymään.

-Adder