fbpx

Padel Adderin heinäkuu

11.7.2022 | Ajan­kohtaista

Haluatko pelaamaan Team Adderin joukkueisiin? 

Oletko kiinnostunut kilpapelaamisesta? Padel Adder ry perustaa joukkueita, jotka osallistuvat Suomen Padelliiton seurojenväliseen sarjapadeliin. Joukkueita muodostetaan tarvittava määrä pelaajamäärän perusteella  

Näitä asioita toivomme sinulta löytyvän: 

  • Joukkuehenkisyyttä! Sarjapadelissa pelataan joukkueena, ei yksilönä eikä parina. 
  • Mahdollisuus osallistua viikoittaisiin joukkueen treeneihin. 
  • Mahdollisuus matkustaa noin 4 kertaa vuoden aikana (kisaviikonloput) 
  • Padel Adder ry:n jäsen tai valmis liittymään jäseneksi.  

Näitä asioita puolestamme tarjoamme sinulle:  

  • Nuorekkaan padelyhteisön, jossa on loistavat mahdollisuudet päästä kehittymään!   
  • Huipputasoisen viikoittaisen valmennuksen! 
  • Jyväskylän parhaat olosuhteet treenaamiseen! 
  • Seuravaatteet sekä tuntuvia alennuksia pelivarusteista! 

Hae mukaan lähettämällä sähköpostia info@padeladder.fi 10.8.2022 mennessä.  Lisätietoja voit kysyä Laurilta, 040 037 6297. 

Tervetuloa osaksi Adderin padelyhteisöä! 💜 

Haluatko aloittaa padelin viikottaisen harrastamisen? 

Aloita padelin viikottainen harrastaminen Padel Adderilla. Asiantuntevat valmentajamme auttavat sinua hiomaan pelitaitojasi – olit sitten uusi lajin parissa tai jo kokeneempi harrastaja Finspadel akatemian huippuvalmentajat vievät pelisi uudelle tasolle.  

Ilmoittaudu mukaan valmennusryhmiin täyttämällä linkin takaa löytyvä lomake. Ilmoittautumisten perusteella Finspadel akatemia kasaa uusia monen eri tasoisia ryhmiä aloittelijasta huipputasolle. Mikäli ehdotettu ryhmä ei sovi sinulle, voit jättäytyä pois ryhmästä. Ilmoittautuminen ei siis ole sitova.  

Junioreiden oma padelakatemia 

Padelin aloittaminen on helppoa ja sen harrastaminen on ennen kaikkea kivaa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja kasvattamaan junioritoimintaamme.  Haluamme padelin harrastamisen olevan mahdollista kaikille junioreille. Tämän lisäksi tarjoamme kilpailulliselle tasolle tähtäävää juniorivalmennusta. Uskomme ja tiedämme, että Padel Adder ry:n padelakatemiasta nousee tulevaisuudessa padelin huipputähdet! Padel Adder ry:n kasvatti Patrick Bamberg edustaa 4.-9.7. suomen maajoukkuetta Bilbaossa Espanjassa.  

Junioriakatemiamme aloitti toimintansa toukokuussa 2021 ja tarjoamme koko ajan lisää mahdollisuuksia lapsille harrastaa padelia. 

SYKSY 2022 

5-7 vuotiaat 59€/kuukaudessa/1 treeni viikossa 1 valmentaja, 1 kenttä, 6 lasta, 1 tunti 
8-10 vuotiaat 59€/kuukaudessa/1 treeni viikossa 1 valmentaja, 1 kenttä, 6 lasta, 1 tunti 
11-13 vuotiaat 89€/kuukaudessa/1 treeni viikossa 1 valmentaja, 1 kenttä, 4 lasta, 1 tunti 
14+vuotiaat 119€/kuukaudessa/1 treeni viikossa 1 valmentaja, 1 kenttä, 4 lasta, 1,5 tuntia 

Tule oppimaan uutta ja aloita uusi harrastus! Maksu sisältää Padel Adder ry:n jäsenmaksun.  

Hei juniori, tule tutustumaan padeliin! 

Padel Adder ry:n ensimmäinen junioreiden Kickoff-tapahtuma järjestetään lauantaina 6.8.2022 klo 10:00 alkaen Padel Adder Keljon hallilla osoitteessa Kylmälahdentie 9. Tapahtumassa juniorit pääsevät kokeilemaan padelia Finspadel Akatemian osaavien valmentajien kanssa. Tapahtumassa pääsee tutustumaan paremmin junioritoimintaamme ja kuulemaan lisää harrastusmahdollisuuksista. Tapahtuma on avoin kaikille junioreille ja ennakkoilmoittautumista ei tarvita. 

Tervetuloa nauttimaan padelin huumasta! 

Padelia festaritunnelmassa! 

Suomipop Padel järjestetään yhteistyössä Suomipop festivaalien kanssa 12.7.2022 klo 10:00 alkaen. Tapahtumassa päästään pelaamaan tiukkoja pelejä festaritunnelmasta nauttien! Tapahtuman pääpalkintona on 1 päivän liput Suomipop festivaaleille. 
 
Turnauksen pelimuotona on Americano ja mukaan mahtuu 28 pelaajaa. Americanossa ei ole omaa peliparia vaan pelikaveri vaihtuu joka pelin jälkeen. Säännöt ovat muutoin samat kuin normipadelissa, mutta pistelasku on erilainen: jokainen pelaaja syöttää neljä palloa putkeen vuorotellen ja jokaisesta voitetusta pallosta saa yhden pisteen. Peli päättyy kun 32 pistettä on pelattu. 

Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, aloittelijat ja harrastajat.  

Kisamaksu on 20e/pelaaja. Kisamaksuun sisältyy vuokravälineet.  

Ilmoittautuminen Playtomicissa! 

Tervetuloa pitämään hauskaa padelin parissa! 

Tervetuloa mukaan toimintaan! 

Padel Adder ry:n uusi hallitus valittiin edellisessä seuran kokouksessa.  Seuran uuden hallituksen kokoonpano on seuraava: 

Puheenjohtaja: Lauri Selänne 

Muut jäsenet: Emma Laine, Iida Pätynen, Piija Äijänen, Jussi Saarinen, Jaakko Fredrikson, Oskari Perttilä, Jesse Tikkala ja Henry Bamberg 

Muiden hallitusten jäsenten vastuualueet tarkentuvat myöhemmin.  

Nähdään Adderilla!