fbpx

Padel Adderin kesäkuu

11.6.2024 | Ajan­kohtaista, Tapahtumat

Tulevat alkukesän tapahtumat!

Kesä- ja heinäkuun aikana tulemme järjestämään viikoittain Kesäiltakunkkuja/americanoja Seppälän tai Kartanon ulkokentillämme!

Tulevat kunkkupelit ja Americanot löydät Padel Adder Seppälän tai Kartanon Playtomicin turnaukset-välilehdeltä sekä meidän Instagramin puolelta. Palkintoina on muun muassa kotipizzan lahjakortteja ja Padel Adderin kesäkortteja! Kunkkujen ja americanojen vetäjinä toimivat Erica ja Amanda.

Tapahtumissa on säävaraus ja pyrimme siirtymään sisäkentille Padel Adder Keljoon sateen yllättäessä.


Tervetuloa mukaan opiskelijoiden Juhannusjuomakisaan lauantaina 15.06.

Kilpailussa jokainen osallistuja tuo mukanaan yhden juhannusjuoman, joka lisätään kilpailun palkintopottiin (juoman hinta max 6 euroa). Muistathan tuoda omasi mukaan kilpailuun tullessasi. Juomat jätetään respatiskille ilmoittautumisen yhteydessä. Pelit alkavat klo 19.00 ja päättyy klo 21.00.

TAPAHTUMA ON K-18

Kisat pelataan ”King of the Court” eli kunkkupelien muodossa. Kilpailussa pelataan kahden tunnin aikana seitsemän kierrosta, joista jokainen ottelu kestää 15 minuuttia. Pelipari vaihtuu jokaisen ottelun jälkeen. Otteluiden voittajat nousevat kohti ylempiä kenttiä, ja tappiolla suunta on päinvastainen. Voittaja ratkeaa ykköskentällä viimeisellä kierroksella!

Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita, ja ilmoittautuminen onnistuu ilman peliparia! Tapahtuman hinta 10 euroa + juhannusjuoma.

Ilmoittautuminen tästä linkistä


Summer Slam 2024 – Vuoden odotetuin hyväntekeväisyystapahtuma tulee taas heinäkuussa!

Vuosittaisella Summer Slam – tapahtumalla yhdistys kerää rahaa, jolla turvataan mahdollisuus tukea ja avusta perheitä, jotka tarvitsevat apua.

Hyväntekeväisyyspadel – 99 € / henkilö
• Paketti sisältää yhdelle hengelle lipun päivätapahtumaan (osallistumisoikeus peliin, pelipaita, pallot ja suolaista purtavaa). Padel pelataan Padel Adder Keljossa 5.7.2024 ( naisten-, miesten- ja kilpasarja).

Hyväntekeväisyyspadel + Iltajuhla – 199€ / henkilö
• Paketti sisältää yhdelle hengelle lipun päivätapahtumaan (osallistumisoikeus peliin, pelipaita, pallot ja suolaista purtavaa) sekä iltajuhlaan (Peurungan illallinen, live musiikkia ja muuta oheisohjelmaa). Padel pelataan Padel Adder Keljossa 5.7.2024. ( naisten-, miesten- ja kilpasarja).

Iltajuhlaa vietetään Peurungassa 5.7.2024 klo 18.00-01.00. Iltajuhlaan järjestetty osallistujille maksuton kuljetus Jyväskylä-Peurunga-Jyväskylä

Tänä vuonna pukeutumisteema on Hawaiji.🌴🏄🏼‍♂️

Ostaessasi lipun sinulla pitää olla tiedossa pari ja parin nimi tulee ilmoittaa osallistujatietoihin. Ilmoittautuminen 23.6.2024 mennessä, paikkoja on rajoitettu määrä!

VARAA LIPUT TÄSTÄ:
https://events.liveto.io/events/summer-slam-2024-hyvantekevaisyystapahtuma

Lisätietoa tapahtumasta: sähköposti: ksliikunnantuki@gmail.com
Instagram: @summerslamjkl


Ulkokenttien SM-kilpailut järjestetään tänä vuonna Jyväskylässä!

Tervetuloa osallistumaan ja seuraamaan Padel Adder ry:n järjestämiä ulkokenttien sm kilpailuja Padel Adder Seppälään & Kartanoon!

Sarjat:
Miehet & Naiset
SM / B / C / D

Ilmoittautuminen tuttuun tapaan padelutionista.
Ilmoittaudu viimeistään 19.06.2024 klo 21.00 mennessä!

PS. Tarvitsemme apukäsiä ulkokenttien SM-kilpailujen järjestämisessä. Mikäli talkootyöt kiinnostavat padelin parissa, olethan yhteydessä Miroon (0408331253)


Himotreenajan unelmakesä!

Mitä jos voisit pelata padelia niin paljon kuin haluat? Nyt se on mahdollista Padel Adderin KESÄKORTILLA!

Kortti on voimassa 1.6.-15.8.2024 ja se on henkilökohtainen. Kortti on käytettävissä irtovuoroille kaikilla kentillämme ja se toimii omaan osuuteen pelivuorosta.

KESÄKORTTI sis. sisä- ja ulkokentät 179€ (Padel Adder ry jäsenille 149€)

Padel Adderin kentät löydät seuraavista paikoista:
🎾 Keljo (7 sisäkenttää)
🎾 Seppälä (4 ulkokenttää)
🎾 Kartano (3 ulkokenttää)
🎾 Jämsä (2 ulkokenttää)

Tilaa korttisi laittamalla viestiä info@padeladder.fi tai meidän verkkosivuilta.


Liity Padel Adder ry:n jäseneksi!

Padel Adder ry:n kautta pääset mukaan seuratoimintaan ja jäsenenä saat lukuisia etuja käyttöösi. Etuihin sisältyy alennuksia mm. pallotuubeista, proshopin tuotteista ja kenttävuokrista. Uudet jäsenet saavat 1,5h pelivuoron veloituksetta Padel Adder Keljoon! (norm. 42€, Ma-Pe klo 6-15 tai 21-24.)
Padel Adder ry:n jäsenenä pääset myös osallistumaan Padelliiton virallisiin kilpailuihin.

Tsekkaa kaikki edut täältä ja liity jäseneksi.