fbpx

Padel Adderin peliryhmät

29.9.2022 | Ajan­kohtaista

HALUATKO LÖYTÄÄ UUSIA PELIKAVEREITA?

Olemme perustaneet useita eri WhatsApp-ryhmiä peliseuran etsimiseen ja pelien sopimiseen.

Jos haluat mukaan ryhmiin niin laita sähköpostia info@padeladder.fi niin etsitään sinulle sopiva peliryhmä.

Adderin peliryhmät:

Mixty

Nimensä mukaisesti täällä haetaan peliseuraan mixty peleihin.

Perus | I

Juuri aloittaneiden ryhmä on tarkoitettu aivan ensimmäisiä kosketuksia lajiin ottaville pelureille. Ryhmässä tiedotetaan myös ensikertalaisille suunnatuista tapahtumista.

Aloittelijat | II

Aloittelijoiden ryhmä on tarkoitettu jo hieman padelista kokemusta omaaville pelaajille, jotka ovat kehityskaarellaan vielä alkutaipaleella. Ryhmässä tiedotetaan myös alkeistason pelaajille suunnatuista tapahtumista.

Harrastaja | III

Harrastetason ryhmä on tarkoitettu säännöllisesti padelia harrastaville pelaajille. Ryhmän jäseniltä odotetaan lajin perustaktiikoiden ja -tekniikoiden hallitsemista sekä tietenkin pilkettä silmäkulmassa!

Aktiivi | IIII

Aktiivitason ryhmä on tarkoitettu aktiivisesti padelia harrastaville pelaajille, jotka kykenevät pelaamaan tasaväkisesti miesten D-tason turnauksissa Jyväskylässä.

Kokeneet | V

Kokeneiden pelaajien ryhmä on tarkoitettu nimensä mukaisesti kokeneille padel-pelaajille, jotka pystyvät kilpailemaan tasaväkisesti miesten C-B -tason osakilpailuissa Jyväskylän alueella. Ryhmän jäseneksi haetaan kilpailumenestyksen tai muiden näyttöjen perusteella ja lopulliset pelaajavalinnat suorittavat Padel Adderin henkilökunta.

Pro | VI

Pro-tason ryhmä on tarkoitettu Jyväskylän alueen pelaajille, jotka pystyvät menestymään C-tason kilpailuissa, ja kilpailemaan vähintään tasaväkisesti B-tason kilpailuissa Jyväskylän alueella. Ryhmän jäseneksi haetaan kilpailumenestyksen tai muiden näyttöjen perusteella ja lopulliset pelaajavalinnat suorittavat Padel Adderin henkilökunta.

Pro 1 | VII

Pro-tason ryhmä on tarkoitettu Jyväskylän alueen huippupelaajille, jotka pystyvät menestymään B-tason kilpailuissa, ja kilpailemaan vähintään tasaväkisesti A-tason kilpailuissa Jyväskylän alueella. Ryhmän jäseneksi haetaan kilpailumenestyksen tai muiden näyttöjen perusteella ja lopulliset pelaajavalinnat suorittavat Padel Adderin henkilökunta.