fbpx

Padel Adderista Keski-Suomen suurin padeltoimija

25.2.2022 | Ajan­kohtaista

Padel Adder Oy on ostanut Padel Jyväskylä Oy:n koko osakekannan. Padel Adder avaa toisen hallinsa kesäkuussa 2022 Jyväskylän Keljonkeskukseen.

Yrityskaupan myötä Padel Jyväskylä Oy:n nykyiset yrittäjät Eino Liinamaa ja Oskari Perttilä siirtyvät Padel Adder Oy:n osakkaiksi.   

”Mahtavaa saada hankkeen taustalle konkreettista osaamista ja resursseja. Olemme Einon kanssa todella tyytyväisiä kaupan lopputulokseen ja siihen, että pääsemme mukaan isompaan kokonaisuuteen yhdessä Jaakon ja Tonin kanssa. Uskon vahvasti, että nyt ollaan viemässä Kesi-Suomen padelia aivan uudelle levelille ja ryminällä.” toteaa Padel Adder Oy:n uusi osakas Oskari Perttilä. 

Jyväskylän Keljonkeskukseen aukeava Padel Adderin toinen halli tarjoaa Jyväskylän parhaimmat olosuhteet padelin harrastamiseen sekä kilpailutoimintaan. Hallin 9 metrin vapaakorkeus sekä nykyaikaiset oheispalvelut, kuten saunat, kokoustilat ja lämmittelyalue tarjoavat ainutlaatuiset fasiliteetit lajin harrastamiseen Jyväskylässä.  

Padel Adder on Jyväskylän ensimmäinen ainoastaan padeliin keskittyvä yritys.

Padel Adder Keljon ja Jämsän kentille on tarkoitus päästä pelaamaan kesän 2022 aikana. Äänekosken ja Jämsän hallien rakennustyöt pyritään aloittamaan keväällä 2022.

Padel on sosiaalinen mailapeli, joka kasvaa voimakkaasti koko Euroopassa. Nykyisten kenttien määrä suomessa ei pysty vastamaan yli 60 000 harrastajan volyymiin.  

”Padel Adder toteuttaa omaa kasvustrategiaa Keski-Suomen alueella. Keljo, Jämsä ja Äänekoski ovat olleet alusta asti osa strategiaa, jota on nyt lähdetty toteuttamaan. Padel Adder on koko Keski-Suomen alueella toimiva yhtiö, jonka vuoksi halusimme perustaa Padel Adder ry:n. Seura on nuorekas ja dynaaminen, joka tarjoaa vaihtoehtoja Keski-Suomalaisille padelisteille.” kommentoi osakas Jaakko Fredrikson.   

Padel Adder ry aloittaa toimintansa kevään 2022 aikana. Seura tulee järjestämään kilpailuja sekä erilaisia tapahtumia, kuten leirejä ja koulutuksia laadukasta juniorityötä unohtamatta. Padel Adder ry:n yksi tavoitteista on kehittää Keski-Suomen alueella padelin harrastus- ja kilpailutoimintaa. 

Lisätietoja:

Jaakko Fredrikson, Padel Adder Oy
+358 40 867 1711