fbpx

Syksyn Padelvalmennukset Adderissa

19.6.2023 | Ajan­kohtaista

Padel Adder on Keski-Suomen johtava padelyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita kaikenikäisille ja -tasoisille padelpelaajille. Padel Adderin valmennustiimi joka koostuu Finspadel-akatemian ammattitaitoisista ja kokeneista valmentajista, tarjoavat yksilöllistä- ja ryhmävalmennusta.

Yksi Padel Adderin tarjoamista palveluista on yksilövalmennus. Yksilövalmennus räätälöidään pelaajan taitotason ja tavoitteiden mukaisesti. Valmentajat keskittyvät pelaajan vahvuuksien kehittämiseen ja heikkouksien korjaamiseen. Valmennus sisältää tekniikan harjoittelua, pelitaktiikoiden opettelua ja tarvittaessa kunto-ohjelman suunnittelua. Yksilövalmennus tarjoaa intensiivisen ja tehokkaan oppimiskokemuksen.

Padel Adder tarjoaa myös ryhmävalmennusta eri taitotasoille. Ryhmävalmennuksessa pelaajat harjoittelevat yhdessä samalla tasolla olevien kanssa. Valmentajat ohjaavat harjoituksia, antavat vinkkejä ja järjestävät pelitilanteita. Ryhmävalmennus tarjoaa sosiaalisen ja motivoivan ympäristön, jossa pelaajat voivat kehittää taitojaan ja pelitaktiikkaansa.

Padel Adderin valmennusohjelmat ovat suunniteltu tarjoamaan laadukasta ja monipuolista valmennusta padelissa. Ne auttavat pelaajia kehittämään tekniikkaansa, pelitaktiikkaansa ja fyysistä kuntoaan. Riippumatta pelaajan taitotasosta, Padel Adderin valmennusohjelmat tarjoavat mahdollisuuden kehittyä padelissa ja nauttia tästä mielenkiintoisesta mailapelista.

Ilmoittautuminen syksyn ryhmävalmennuksiin on nyt auki!