fbpx

Jyväskylän padelliiga alkaa jälleen syyskuussa

10.8.2022 | Tapahtumat

Viime vuonna suuren suosion saanut Jyväskylän Padelliiga starttaa syyskuussa. Viime talvena sarjaa pelattiin yli 30 parin kesken ja tänä vuonna mukaan tulevat myös mixty sekä naisten sarja.

Viime talvena sarjan voittivat Eppu Korhonen ja Kasperi Ilkka. He matkaavat palkintomatkalle Espanjaan peli- ja treenileirille.

Joukkueet jaetaan viiden joukkueen lohkoihin. Lohkosijoittelu tehdään aluksi Playtomic tason mukaan tai juryn määrittelemänä. Yksi jakso kestää noin 5 viikkoa ja jakson jälkeen kaksi parasta nousee ylempään lohkoon ja kaksi viimeistä tippuu alempaan. Näin saadaan mahdollisimman mielekkäitä ja tiukkoja pelejä kaikille, sekä pääset pelaamaan uusia vastustajia vastaan.

Ensimmäisen jakson viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.8.2022, mukaan pääsee myös jaksojen väleissä ja näistä mahdollisuuksista tiedotetaan aina kanavissamme. Liiga kestää koko talvikauden ja palkintopöytä tulee olemaan komea.

Voittajat matkustavat Espanjaan treeni- ja pelileirille.

Faktat:
* Pelipäivät aina lauantaisin tai sunnuntaisin.
* Jokaisen jakson lohkovoittajat saavat palkinnon.
* Otteluohjelman löydät kätevästi omasta Playtomic applikaatiostasi.
* Voit myös keskustella vastustajien kanssa applikaation avulla.

Osallistumismaksu 20€/(sis kaikki jaksot). Mikäli olet seuran jäsen ei maksua peritä. Ilmoittaudu Playtomic applikaatiossa ”kilpailut” osiossa. Mikäli olet seuran jäsen niin ilmoittauduthan sähköpostitse info@padeladder.fi. Ilmoita sähköpostissa myös peliparin nimi.

Tervetuloa mukaan Jyväskylän Padelliigaan!