fbpx

Varaa vakiovuoro

Talvi 2022
Vakiovuorokausi 15.8.2021-31.5.2022

Vakiovuoron ehdot:

  • Vakiovuoro on voimassa sopimuksen voimassaoloajan jokaisena viikkona (myös juhlapyhinä) ja vuoron omistaja on velvollinen maksamaan vuoron huolimatta siitä, käytetäänkö vuoroa.
  • Vakiovuoroa ei voi laittaa myyntiin varausjärjestelmän kautta. Halutessaan vuoron voi kuitenkin myydä itsenäisesti jollekin toiselle käyttäjälle. Vakiovuoron varaajalla on oikeus perua yksittäinen vakiovuoro neljä (4) kertaa vakiovuorokauden aikana (kaksi kertaa syyskaudella ja kaksi kertaa kevätkaudella). Vuoron peruutus voidaan tehdä ainoastaan niissä tapauksissa, joissa tieto peruutuksesta tehdään vähintään 48 tuntia ennen vuoron alkua. Kannattaa siis aina ensin yrittää myydä vuoro itse ja vasta sitten hyödyntää näitä neljää peruutusmahdollisuutta.
  • Yksittäisiä vakiovuoroja voi perua erityisissä poikkeusoloissa (esim. epidemia), joista Padel Adder Paviljonki ilmoittaa aina erikseen.
  • Pidätämme oikeuden perua vakiovuoro klubilla järjestettävän kisan/tapahtuman/messujen vuoksi.
  • Vakiovuoro on määräaikainen vakiovuorokausi kerrallaan (15.8.2021 – 31.5.2022).
  • Asiakas voi irtisanoa vakiovuoron 1kk irtisanomisajalla painavan terveydellisen syyn (lääkärintodistus) tai paikkakunnalta muuton vuoksi.
  • Määräaikaisen sopimuksen haltijalla on oikeus samaan vuoroon seuraavalle vakiovuorokaudelle. Jatkosta tulee ilmoittaa 30.5.2022 mennessä. Jos vuoroa ei vahvisteta seuraavalle kaudelle eräpäivään mennessä, se vapautuu yleiseen myyntiin.

Voit halutessasi varata vakiovuoron joko soittamalla alla olevaan numeroon, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä alla olevan kaavakkeen. Meillä pääset pelaamaan klo 6–24

Yksittäisen vuorot pääset varaamaan tästä linkistä.

010 319 9920
info@padeladder.fi

Lähetä varaus

Laita vakiovuorovaraus meille alla olevalla lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian!